Samen­werking in de regio

Samen­werking in de regio

Huisartsen Zuid Kennemerland e.o. (HZK) heeft als ambitie zoveel mogelijk zorgverleners/aanbieders te verbinden. Dit kan zijn in de vorm van projecten, onderlinge samenwerking, nieuwe initiatieven en afstemmen van zorg.
Omdat HZK de regio organisatie is in Zuid Kennemerland, heeft de organisatie een verantwoordelijkheid m.b.t. het goed organiseren van zorg in de regio en heeft hier een leidende positie in.

 

NHZ-connected

In de NHZ-Connected app en website (NHZ staat voor Noord-Holland Zuid), kunnen zorgverleners uit de 1e en 2e lijn elkaar makkelijk vinden en bereiken om de onderlinge samenwerking te bevorderen. De app is ontstaan uit een initiatief van het MCC en is de vervanger van de Haarlem en Meer app. De app en de site vormen een regionaal informatieplatform.

De NHZ-Connected app en site bevatten ook een sociale kaart. Op deze kaart zijn alle hiervoor aangemelde zorgverleners in de regio te zien.

Alle huisartsen uit de regio’s Midden en Zuid Kennemerland, Haarlemmermeer, Hillegom en Badhoevedorp, alsmede de POH’s en praktijkmanagers uit deze regio kunnen een inlog krijgen voor deze app. Deze zorgverleners uit Zuid Kennemerland kunnen hier een inlog voor de app aanvragen. Voor zorgverleners uit Midden Kennemerland, klik hier.

Siilo

Siilo is een berichten-uitwisselingsapp voor de zorg. In Siilo kunnen veilig berichten verstuurd worden. Daarnaast biedt Siilo zogeheten spaces waar over een specifiek onderwerp gesproken kan worden. In Zuid Kennemerland is de app in gebruik voor informatie-uitwisseling door POH’s over het gebruik van HealthConnected als ondersteuningsplatform voor de ketenzorg. Ben je POH in Zuid Kennemerland en wil je een account aanvragen voor Siilo? Klik dan hier.

Samenwerkingspartijen

Huisartsen Zuid Kennemerland e.o. werkt samen met onderstaande partijen:

 • Diëtisten
 • Fysiotherapeuten
 • Kaderartsen
 • Leefstijlcoaches
 • Gemeenten
 • Apothekers 
 • Wijkgerichte zorg
 • VVT instellingen
 • Acute zorg: spoedpost en HAP
 • Spaarne Gasthuis
 • Rode Kruis Ziekenhuis
 • Aanbieders uit het sociale domein

Ondersteuning

Voor leden

Projecten en thema’s

Home Ondersteuning Home Thema Capaciteits­perspectief huisartsen­praktijk in brede zin Capaciteitsproblemen in de brede zin worden gevoeld door onze huisartsen. Op …

Lees meer

Ondersteunings­mogelijkheden

Ben je als huisarts op zoek naar concrete ondersteuningsmogelijkheden? Bij de HOZK kunnen de volgende vormen van ondersteuning worden afgenomen: …

Lees meer

Digitalisering

Home Digitalisering Visie digitalisering Wij willen huisartsen(praktijken) t.a.v. de eerstelijnszorg een regie-voerende positie in de regio laten innemen op het gebied van digitalisering, met de klemtoon primair op: Het …

Lees meer

Scholingen en bijeen­komsten

De huisartsen staan onder druk als het gaat om organisatie van de praktijk en de kwaliteit van zorgverlening. Voor de …

Lees meer

Samen­werking in de regio

Huisartsen Zuid Kennemerland e.o. (HZK) heeft als ambitie zoveel mogelijk zorgverleners/aanbieders te verbinden. Dit kan zijn in de vorm van …

Lees meer