Verbeter je werk in de praktijk m.b.v. de Lean filosofie

Scholing voor Praktijkmanagers - 9 mei en 19 september

09 mei 2023

08:30

-13:00 uur

Lean is het streven naar perfecte processen. Wil jij verdere stappen zetten in het verbeteren van de processen in jouw praktijk en je (verder) verdiepen in Lean? In deze scholing, een combinatie van korte trainingsmomenten en toepassing in de praktijk, leer je hoe je Lean succesvol kan toepassen. 

Deze Lean training leert je de meest gebruikte instrumenten en technieken binnen de Lean filosofie. Aan het einde van deze training kun je er zeker van zijn dat je niet alleen de basisprincipes van Lean kent, maar deze principes ook kunt toepassen binnen je eigen praktijk. De trainers zijn namelijk veranderkundigen en combineren als geen ander theorie, praktijk en reflectie.

De training bestaat uit twee fysieke bijeenkomsten en twee korte online sessies. Het programma levert een geaccrediteerd Lean White Belt certificaat op.

Voor wie: Praktijkmanagers
Wanneer: Fysieke bijeenkomsten op dinsdag 9 mei en dinsdag 19 september 2023. Eerste online inloopsessie op 6 of 8 juni, tweede online inloopsessie op dinsdag 4 of 6 juli (geef voor beide online inloopsessies op het inschrijfformulier jouw voorkeur aan). 
Tijd fysieke bijeenkomst: 08:15 uur inloop. Start 08:30 – 13:00 uur (inclusief broodje of lunch to go)
Waar: Westend, Velserbroek
Kosten: Er zijn geen kosten aan verbonden. 

Deze nascholing word je aangeboden door HZK. Bij inschrijving committeer je je aan deelname aan de gehele nascholing. Bij no-show (zonder of te laat afmelden) ontvang je een factuur van €50,00 per persoon.

Je kunt annuleren tot uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Aanmelden kan door alle velden in onderstaand formulier in te vullen.

Let op; na inschrijving ontvang je, via scholing@hczk.nl, een bevestiging. Deze kan ook in je spam terechtkomen. Als je geen bericht krijgt hebben wij jouw inschrijving niet goed ontvangen. In dat geval kan je contact opnemen met scholing@hczk.nl zodat wij de inschrijving in orde kunnen maken en bevestigen. 

Andere scholingen

Dialoogsessie jeugd 12 december: wachtlijsten, crisiszorg en overgang van jeugdzorg naar volwassen GGZ

Huisartsen, POH-GGZ Jeugd, Consortia

  12 december 2023   

  17:00

-18:00 uur

Dialoogsessie jeugd 22 november: wachtlijsten, crisiszorg en overgang van jeugdzorg naar volwassen GGZ

Huisartsen, POH-GGZ Jeugd, Consortia

  22 november 2023   

  17:00

-18:00 uur

Terugkombijeenkomst BBL – 5 oktober 2023 – VOL

  05 oktober 2023   

  18:00

-21:00 uur