Positieve Gezondheid – Van Ziekte en Zorg naar Gezondheid en Gedrag (MTVP) 15 nov/6 dec/20 dec

HA - POH - DA

15 november 2023

09:00

-12:30 uur

Positieve gezondheid – Van Ziekte en Zorg naar Gezondheid en Gedrag (MTVP) 

In samenwerking met Bettery Institute biedt HZK dit voorjaar een training Positieve Gezondheid aan voor POH-S en Huisartsen. De training bestaat uit 3 bijeenkomsten van 4 uur met intervisie tussen deze bijeenkomsten in en 3 uur zelfstudie.

Gebaseerd op de uitgangspunten van Positieve Gezondheid en de praktische visie en werkwijze ‘Van Ziekte en Zorg naar Gezondheid en Gedrag’ (GG/ZZ) wordt deze brede maatschappelijke beweging praktisch gemaakt via deze training.

Voor wie: HA, POH, DA
Wanneer: Woensdag 15 november, 6 december en 20 december
Tijd: 09:00 uur – 12:30 uur met aansluitend lunch
Waar: Trainingsruimte HZK, Velserbroek

Na deze training weet je het denkkader en de meerwaarde van Positieve Gezondheid en heb je ervaring met de filosofie hiervan. Je kent de GG/ZZ aanpak en kunt aansluiten bij de client. Je hebt kennis van gesprekstools en het gespreksmodel en kunt deze toepassen in je praktijk.

Na deze training werk je persoonsgericht en beschik je over een portaal en tools voor reflectie en ontwikkeling. Je cliënten ervaren invloed en doen activiteiten die bij hen passen, ze maken minder gebruik van zorg en zetten hun eigen kracht en netwerk in.

Let op: deze scholing bestaat uit 3 delen en die moeten ook alle 3 gevolgd worden. Helaas is het niet mogelijk om 1 van de 3 delen te missen. 

Dit betreft een nascholing in het kader van MTVP.  Bij inschrijving committeer je je aan deelname. Bij no-show (zonder of te laat afmelden) ontvang je een factuur van €150,00 per dagdeel.

Neem voor meer informatie contact op met Marieke Vrijenhoek of Marjolein Vermeij, Scholing en Arbeidsmarkt, scholing@hczk.nl

Aanmelden kan door alle velden in onderstaand formulier in te vullen.

Na inschrijving ontvang je direct via scholing@hczk.nl, een bevestiging. Deze kan ook in je spam terechtkomen. Als je geen bericht krijgt hebben wij jouw inschrijving niet goed ontvangen. In dat geval kan je contact opnemen met scholing@hczk.nl zodat wij de inschrijving in orde kunnen maken en bevestigen. 

Andere scholingen

Terugkommoment voor werkbegeleiders BBL – 1 oktober 2024

Werkbegeleiders

  01 oktober 2024   

  18:00

-21:00 uur

Bijeenkomst voor BBL-begeleiders en contactpersonen

BBL-begeleiders en contactpersonen

  18 juni 2024   

  18:00

-20:30 uur

Veerplas VrijMiBo Festival – 7 juni 2024

Huisartsen, Triagisten, POH GGZ, Chauffeurs werkzaam op Spoedpost

  07 juni 2024   

  15:00

-23:00 uur