Therapieland Somatiek, MTVP

Nieuwe gebruikers Therapieland Somatiek

07 september 2023

12:00

-13:00 uur

Online bijeenkomst voor nieuwe Therapieland Somatiek gebruikers. Deze training wordt gegevens in het kader van MTVP. Ook als je niet aan dit onder onderdeel deelneemt bij MTVP, maar wel start als nieuwe Therapieland gebruiker kun je hieraan deelnemen. 

In samenwerking met Therapieland wordt je meegenomen door het systeem, zodat jij een goede start kunt maken en dit systeem zo effectief mogelijk kunt inzetten. 

Therapieland is een e-Health platform met online programma’s. Dit gebeurt met behulp van begeleidende video’s, opdrachten, voorbeelden uit de praktijk en extra informatie over een onderwerp. De e-Health programma’s worden ontwikkeld door een team van gespecialiseerde e-Healthontwikkelaars die samenwerken met experts en ervaringsdeskundigen. Het zelfmanagement platform Therapieland kan op deze manier ingezet worden, zodat patiënten zelfstandig of binnen blended care een specifiek programma kunnen doorlopen. Te denken valt aan programma’s zoals stoppen met roken, lekker slapen, meer bewegen, diabetes type II. Hierin ligt de nadruk op psycho educatie.  

De nieuwe gebruikers ontvangen n.a.v. de MTVP aanmelding al op voorhand de inlog gegevens voor Therapieland, zodat je na deze training gelijk aan de slag kunt. 

Andere scholingen

Post-MBO CVRM Spreekuur Ondersteuner Huisarts

Voor DA, startdatum 20 maart 2024

  09:00

-16:00 uur

Seksueel geweld en jongeren – 13 februari 2024

POH GGZ

  13 februari 2024   

  17:00

-20:15 uur

Dialoogsessie jeugd 12 december: wachtlijsten, crisiszorg en overgang van jeugdzorg naar volwassen GGZ

Huisartsen, POH-GGZ Jeugd, Consortia

  12 december 2023   

  17:00

-18:00 uur